Nurse & Doc är en tjänst som du enkelt kan använda på både din telefon och dator.

Ladda ned vår app om du vill arbeta på mobilen.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.nymanochlagerqvist.nurseanddoc

iOS: https://itunes.apple.com/se/app/nurse-doc/id1101210035?mt=8

Eller om du hellre vill arbeta på datorn kan du använda webbtjänsten: https://app.nurseanddoc.se/#/

Skapa ett konto och lägg in dina uppgifter! Om du vill kunna fakturera genom Nurse & Doc så behöver du lägga till egenanställning till din profil. Se ”hur lägger jag till egenanställning”

Hittade du svaret?